اعلام مخالفت ایمیدرو با کاهش تعرفه های فولاد

دکتر مهدی کرباسیان، رئیس هیئت عامل ایمیدرو طی نامه ای به دکتر محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار رسیدگی به اعتراض انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نسبت به تغییر تعرفه واردات برخی اقلام فولادی در یک کمیته ویژه شد.

 به گزارش  چیلان  در نامه معاون وزیر صمت به وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده: با توجه به سیاست های جنابعالی بر حمایت از انجمن های صنفی فولادی در کشور و نظر به نگرانی انجمن فولاد ایران در خصوص برقراری تعرفه بر واردات محصولات فولادی، با عنایت به اهمیت موضوع و از آنجایی که به دلیل کوتاهی زمان بررسی تغییر تعرفه ها در جلسات ستاد زنجیره فولاد سال ۹۶ امکان پذیر نمی باشد.

وی در خاتمه آورده خواهشمند است موضوع در کمیته ای ویژه بفوریت بررسی گردد و نظرات انجمن ها احصا گردیده تا تصمیم لازم اتخاذ گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *