مراسم افتتاحیه خانه بهداشت اسلام آباد چهار گنبد با حضور استاندار و مدیر عامل جهان فولاد سیرجان

طی مراسمی در 26 شهریور ماه خانه بهداشت اسلام آباد با حضور استاندار و مدیر عامل جهان فولاد و معین اقتصادی بخش بلورد افتتاح گردید.

 

استاندار کرمان از تعریف طرح گردشگری منطقه چهارگنبد در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: طی مذاکره با هواپیمائی ماهان به عنوان مشاور منطقه گردشگری خبر، طرحی مشابه در منطقه چهارگنبد تعریف خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، علیرضا رزم حسینی بعد از ظهر یکشنبه در ادامه سفر یکروزه به شهرستان سیرجان، به اتفاق نماینده مردم شهرستان های سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین، خانه بهداشت علی ابن ابی طالب(ع) (مرکز جامع سلامت بلورد) را در 100 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 140 میلیون تومان از محل دارایی های خیر مرحوم امامعلی عباسلو افتتاح نمود.
نماینده عالی دولت تدبیر و امید در استان کرمان با اشاره به ایجاد زیرساخت های لازم برای مناطق روستایی از سوی دولت و ظرفیت ها گردشگری روستای چهارگنبد، افزود: طی مذاکره ای با هواپیمائی ماهان به عنوان مشاور منطقه گردشگری خبر، طرحی مشابه در منطقه چهارگنبد تعریف خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *